aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝταμπίζας σε Περέιρα: «Γιατί όλα τα ‘ανθρώπινα’ λάθη σε βάρος του Παναθηναϊκού;»

Νταμπίζας σε Περέιρα: «Γιατί όλα τα ‘ανθρώπινα’ λάθη σε βάρος του Παναθηναϊκού;»

Ο Παναθηναϊκός έχει φρικτά παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία. Ο Νίκος Νταμπίζας τα εξέφρασε σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Μέλο Περέιρα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport. Μάλιστα παρουσίασε και μια σειρά από βίντεο που αποδεικνύουν των λόγων του το αληθές.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής χαρακτήρισε τα λάθη ανθρώπινα προσθέτοντας πως περιμένει πως οι νεαροί διαιτητές θα βελτιωθούν μέσα από τα παιχνίδια, με τον τεχνικό διευθυντή της πράσινης ΠΑΕ να απαντά «πώς γίνεται, κύριε Περέιρα, όλα τα ανθρώπινα λάθη να είναι φέτος εις βάρος του Παναθηναϊκού;».

Όπως αποδείχτηκε στη Νέα Σμύρνη, από τον μη καταλογισμό πέναλτι σε κράτημα του Κουρμπέλη από τον Ντουρμισάι στο δεύτερο λεπτό, τα παράπονα του Παναθηναϊκού δεν είχαν αντίκρισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν προσπάθησε να αξιοποιήσει επικοινωνιακά αυτό το ραντεβού και δεν το έβγαλε προς τα ΜΜΕ μέχρι τώρα τηρώντας την τακτική των χαμηλών τόνων που έχει αποφασιστεί από τον Νίκο Νταμπίζα από την αρχή της σεζόν με την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου. Πάντως στις τάξεις των «πράσινων» θεωρούν πως τόσα λάθη που έχουν γίνει εις βάρος της ομάδας από την αρχή της σεζόν μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.

Ακόμη και μετά από την τελευταία κακή διαιτησία, ωστόσο, δεν πρόκειται να αλλάξει η τακτική του Παναθηναϊκού σε αυτό το κομμάτι, καθώς θεωρούν πως ούτε οι φωνές, αλλά ούτε οι ανακοινώσεις θα πετύχουν κάτι ουσιαστικό. Μάλιστα τόσο ο Γιώργος Δώνης όσο και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν αποφασίσει από την αρχή της σεζόν να μη μιλούν δημοσίως για τη διαιτησία, προκειμένου να μη δίνουν άλλοθι στους παίκτες, ειδικά σε μια περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα και κακές εμφανίσεις σαν την τρέχουσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ