aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΝόιερ: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος για να μιλήσω για τον Ολυμπιακό»

Νόιερ: «Είμαι πολύ εκνευρισμένος για να μιλήσω για τον Ολυμπιακό»

Έξαλλος με τη νοοτροπία που είχε στο παιχνίδι της η Μπάγερν δεχόμενη στο φινάλε την ισοφάριση από την Άουγκσμπουργκ (2-2) ήταν ο Μάνουελ Νόιερ.

«Το πρόβλημα είναι στο… κεφάλι μας. Δεν ταιριάζει αυτό που έγινε στην Μπάγερν. Με ενοχλεί πολύ που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν αμυνόμαστε όπως πρέπει. Αντιδράσαμε πολύ άσχημα και το πληρώσαμε. Φάνηκε σαν να ήμασταν πολύ σίγουροι για τη νίκη και την πατήσαμε. Κανένας δεν είναι αλάνθαστος, αλλά όταν παίζεις με ρίσκο αυτό συμβαίνει. Και σε μας έχει συμβεί ήδη πολλές φορές κάτι ανάλογο», τόνισε ο Γερμανός γκολκίπερ.

Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό; «Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να μιλήσω για το ματς της Τρίτης, γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένος με ό,τι έγινε στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο αρχηγός των Βαυαρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ