aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝίλσεν, ο Δανός που προσπάθησε να πάρει ο Πλατανιάς

Νίλσεν, ο Δανός που προσπάθησε να πάρει ο Πλατανιάς

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός που προσπάθησε να αποκτήσει ο Πλατανιάς ήταν ο Λας Νίλσεν. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος την τελευταία διετία έπαιζε στην Οντένσε, στη Δανία, όπου μάλιστα είχε θέση βασικού. Οι Χανιώτες διαπραγματεύτηκαν με τον ποδοσφαιριστή, αλλά ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο έδειξε άμεσα και η Λεχ Πόζναν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο ύψους 1.88 στόπερ είναι πολύ κοντά στη Λεχ Πόζναν, στην οποία μάλιστα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Τα χρήματα που έδιναν οι Πολωνοί ήταν τόσα, που θα ήταν αδύνατο όχι μόνο για τον Πλατανιά, αλλά και για αρκετές άλλες ομάδες της κατηγορίας να δώσουν.

Έτσι, οι Χανιώτες στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις στόπερ. Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του Sport24.gr περί “διαζυγίου” με τον Γιώργο Βαλεριάνο επιβεβαιώνεται. Οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Στον Πλατανιά περιμένουν άμεσα την απάντηση του Μανούσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ