aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝίκησε ΠΑΣ και... προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Νίκησε ΠΑΣ και… προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Παρά τα τόσα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και νίκησε δίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, για την 6η αγωνιστική της Super League. Ουσιαστικά οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο τέταρτο με αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 10΄ και φάουλ του Μολίνς στο 13΄.

Μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο και με τον κόσμο να δείχνει τη συμπαράστασή του στην ομάδα και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός κατάφερε, όχι μόνο να προηγηθεί νωρίς, αλλά πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο να βάλει τις βάσεις για τη νίκη του. Μόλις στο 10΄ και σε σέντρα του Χουλτ, ο Χίλιεμαρκ με περιπετειώδη τρόπο άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μιχαήλ, και τρία λεπτά αργότερα ο Μολίνς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια υπήρξε ρυθμός στο παιχνίδι, αλλά όχι φάσεις κι έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο β΄ μέρος ο Πετράκης αποφάσισε να παίξει επιθετικά, πέρασε μέσα Κόντε και Σολτάνι, ωστόσο ο ΠΑΣ αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βλαχοδήμου. Αντίθετα, οι «πράσινοι» είχαν σπουδαία χαμένη ευκαιρία με τον Χίλιεμαρκ στο 62΄, αλλά και με τους Μολίνς στο 66΄ και Κολοβέτσιο στο 67΄.  Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε και τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Σιλά, Χίλιεμαρκ (78΄ Δώνης), Κουρμπέλης, Άλτμαν (60΄ Λουντ), Βιγιαφάνιες (69΄ Μουνιέ), Μολίνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας (65΄ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56΄ Κόντε), Μανθάτης (59΄ Σολτάνι), Μαυροπάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ