aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝίκησε και περιμένει την απόφαση ο ΠΑΟΚ

Νίκησε και περιμένει την απόφαση ο ΠΑΟΚ

Έκανε το καθήκον του στα Χανιά ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πέρασε από τα Περιβόλια επικρατώντας εύκολα 3-1 απέναντι στον Πλατανιά.

Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γρήγορα γκολ των Ουάρντα (4′) και Κάμπος (8′) έβαλαν από νωρίς τα θεμέλια. Το τρίποντο ουσιαστικά καθάρισε από το 63′, όταν ο Σάκχοφ πέτυχε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μενδρινός στο 78′.

Πλέον, οι άνθρωποι του δικέφαλου του Βορρά περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τα επεισόδια του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με αφαίρεση έξι βαθμών. Αν συμβεί αυτό ο ΠΑΟΚ θα τους πιάσει στην πρώτη θέση, όμως υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία!

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Μαραγκός (21’ Μενδρινός), Κάργας, Στάθης (72΄Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Γιορέντε (81’ Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Μικαλάι

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Βιτάλι, Γουνδουλάκης, Στανισλάβλιεβιτς

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ (71’ Κάτσε), Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (57’ Μαλεζάς), Κάμπος, Ουάρντα, Κλάους (65’ Πρίγιοβιτς)

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Ενρίκε, Πούγγουρας, Πέλκας

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ