aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νίκη με στιλ… ισπανικό για τον Αστέρα Τρίπολης

Τρεις ημέρες μετά το πρώτο τους ραντεβού στο πρωτάθλημα, που είχε λήξει με νίκη του Αστέρα με 2-0, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά στο κύπελλο στην πρεμιέρα των ομίλων, με άλλα πρόσωπα, πολλές ρεζέρβες, αλλά με ίδια κατάληξη.

Στο τέλος της ημέρας ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε ξανά χαρούμενος από το γήπεδο (2-1) και ο Απόλλων Σμύρνης παραμένει χωρίς θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις, αν και αυτή τη φορά έφτασε πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα που θα του έδινε ηθικό για την συνέχεια.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην Τρίπολη ήταν η… βροχή που δεν σταμάτησε να πέφτει σε όλη την αναμέτρηση. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με άπειρα κόρνερ (11 τον αριθμό), αλλά ελάχιστες καλές φάσεις, με τον Απόλλωνα να παίζει άκρως συντηρητικά (5-4-1), θέλοντας σε πρώτο βαθμό να κρατήσει το μηδέν.

Τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα με ξερό βολέ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Βάσιτς άνοιξε το σκορ (67’, 1-0), μετουσιώνοντας σε γκολ την υπεροχή του Αστέρα που είχε 11-1 τελικές ως εκείνο το σημείο.

Οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν, ισοφάρισαν άμεσα με τον Τζανετόπουλο (73’, 1-1) στην πρώτη επικίνδυνη στημένη φάση τους, όμως δεν έμελλε να πάρουν τον βαθμό.

Μπορεί ο Βάσιτς να απέκρουσε το πέναλτι του Μανιά (77’), όμως τέσσερα λεπτά πριν το τέλος μία απίθανη κεφαλιά του Βαλιέντε έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ (86’, 2-1) και έδωσε την νίκη στον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ