aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νίκες με στενό σκορ για Αστέρα Τρίπολης και Λαμία

Την πρώτη νίκη φέτος πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος κέρδισαν 1-0 την Βέροια σε ένα κάκιστο παιχνίδι.

Η Τσιλιανίδης, χρυσή αλλαγή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στις αρχές του β` ημιχρόνου, σκόραρε στο 5′ των καθυστερήσεων του αγώνα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Οι παίκτες του Γράφα δεν έκαναν καμία τελική προσπάθεια σε όλο το ματς. Στο 81′ οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες. Μετά από σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο οι Μπέρτος και Μπαλάφας αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Λαμίας στη διοργάνωση. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 6ο όμιλο και «συγκατοικεί» με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στη Λαμία πέτυχε ο Μπλάζιτς στο 30΄ με πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 84΄, όταν ο Κουτσόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Μπλάζιτς. Την «εσχάτη των ποινών» κέρδισε ο Βασιλόγιαννης, τον οποίο ανέτρεψε ο Μάιγκα, μαρκάρισμα για το οποίο αποβλήθηκε ο παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας στο 83΄.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ