aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Άρη ο Χαριστέας!

Νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Άρη ο Χαριστέας!

Η επάνοδος του Άγγελου Χαριστέα στον Άρη είναι πλέον γεγονός, με τον παλαίμαχο παίκτη των «κιτρινόμαυρων» να αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως ανακοίνωσε επίσημα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ!

Ουσιαστικά, ο Χαριστέας θα καλύψει το κενό που έχει προκύψει μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ενώ φαντάζει ως η… ενδεδειγμένη επιλογή για τον Άρη, δεδομένου ότι αγωνίστηκε στους Θεσσαλονικείς από το 1998 έως το 2002, πριν συνεχίσει την μεγάλη καριέρα του στο εξωτερικό…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του. Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη».

«Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου», δήλωσε νέος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος στο Arisfc.com.gr.

Σημειολογικά, να σημειώσουμε ότι η πρόσληψη του Χαριστέα ανακοινώθηκε ανήμερα του ΠΑΟΚ-Άρης 1-4, το 1998 για τη δεύτερη αγωνιστική του τότε πρωταθλήματος, όπου ο ίδιος είχε όντας ακόμα νεαρός πετύχει δύο γκολ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ