aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέο «χοντρό» επεισόδιο Βράνιες με Χιμένεθ πριν τον Ολυμπιακό!

Νέο «χοντρό» επεισόδιο Βράνιες με Χιμένεθ πριν τον Ολυμπιακό!

Τρομερά πράγματα έγιναν στην ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός της Ένωσης ήταν στην αποστολή που είχε ανακοινώσει ο Μανόλο Χιμένεθ για το πρώτο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» και έδωσε το «παρών» στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του «Δικέφαλου».

Όμως, κατά την ανακοίνωση της αρχικής ενδεκάδας από τον Ισπανό τεχνικό, όπου ενημέρωσε πως ο Όγκνιεν Βράνιες δεν θα ήταν στο αρχικό σχήμα, αλλά στον πάγκο ως εναλλακτική λύση, ο διεθνής αμυντικός αντέδρασε έντονα προς τον κόουτς της ΑΕΚ και προσπάθησε να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ένωσης κατάφεραν να τον… μεταπείσουν και να ακολουθήσει την αποστολή στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως, εκεί προέκυψε νέο… επεισόδιο, μια και ο Μανόλο Χιμένεθ τον ενημέρωσε πως δεν θα ήταν ούτε στην αποστολή, με τον Μοράν να παίρνει την θέση του.

Αυτό προκάλεσε τη νέα αντίδραση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με κάποιες πηγές αποχώρησε νωρίτερα από το «Γ. Καραϊσκάκης», χωρίς να περιμένει την αποστολή και να επιστρέψει με το πούλμαν, όπως γίνεται με τους παίκτες που δεν παίρνουν μέρος στους αγώνες. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Όγκνιεν Βράνιες δεν προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης (25/1) στο αθλητικό κέντρο στα Σπάτα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αναμένονται νέες εξελίξεις, λίγες μέρες μετά το θέμα που είχε προκύψει με την απουσία του από προπόνηση της ομάδας και την επιστροφή του, έπειτα από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ