aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός Πειραιώς: «Ναι» και ο Κωστή αλλάζει «ερυθρόλευκα»

Νέα Σαλαμίνα-Ολυμπιακός Πειραιώς: «Ναι» και ο Κωστή αλλάζει «ερυθρόλευκα»

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η… αλλαγή «ερυθρόλευκων» από τον Ιωάννη Κωστή, ο οποίος θα βγάλει αυτά της Νέας Σαλαμίνας για να φορέσει αυτά του Ολυμπιακού. Μετά την πληροφορία περί συμφωνίας της προσφυγικής ομάδας με την ελληνική για τη μετεγγραφή του νεαρού άσου, ήρθε και η διοίκηση κατά τη διάρκεια της ψεσινής της τακτική συνεδρίας να ανάψει το «πράσινο φως» και ενέκρινε την πώληση του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: «Διαβάζω αυτά που γράφουν για Κωστή και γελάω. Θυμίζει Φορτούνη!»

Όλες οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες τονίζουν ότι το θέμα πρακτικά μπαίνει στην τελική του ευθεία και μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα πέσουν πιθανότατα και οι υπογραφές. Ο 19χρονος μέσος έχει συμφωνήσει εδώ κι καιρό με τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά και θεωρεί πως είναι μία τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του. Δεν θα πάει στην Ελλάδα την προσεχή μετεγγραφική περίοδο, αλλά θα παραμείνει στη Νέα Σαλαμίνα με τη μορφή του δανεισμού και το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Πουρσαϊτίδης για Κωστή: «Δεν του χαρίστηκα, έχει μεγάλο θράσος»

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας είναι ύψους 500 χιλ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης 15% και μπόνους ακόμη 50 χιλ. ευρώ αν παραχωρηθεί υπό οποιαδήποτε μορφή σε άλλο κυπριακό σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ