aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Νέα καθυστέρηση με Τσάβες

Παρά τις προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το κλείσιμο της υπόθεσης του Αντρέ Τσάβες εντός του Σαββατοκύριακου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν απάντησε στην πρόταση που δέχτηκε και είναι γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη δεν ερμηνεύεται ευνοϊκά για το «τριφύλλι». Οι διοικούντες την ΠΑΕ είχαν επικοινωνία την Κυριακή με τον ατζέντη του Τσάβες, Φεντερίκο Ιδάλγο και πίεσαν για μία απάντηση, αλλά ο μάνατζερ ζήτησε περισσότερο χρόνο και τόνισε πως ο πελάτης του δεν έχει αποφασίσει.

Ασφαλώς, όσο περνούν οι ώρες και ο Τσάβες δεν αποδέχεται την προσφορά του Παναθηναϊκού, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για αρνητική τροπή στη διαπραγμάτευση. Διότι η κωλυσιεργία εκ μέρους του ποδοσφαιριστή, μεταφράζεται σε ακόμα μεγαλύτερη διστακτικότητα. Ο Ουζουνίδης συναίνεσε στην περαιτέρω αναμονή για την απάντηση του Τσάβες, ωστόσο δεν πρόκειται να περιμένει για… πάντα τον 26χρονο επιθετικό. Το σίγουρο είναι πως μετά την εμπλοκή με τον Πούκι, ενδεχόμενο κόλλημα με τον Τσάβες θα δυσχεράνει το έργο του 48χρονου προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση, εκτιμάται ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το θέμα Τσάβες θα τελεσιδικήσει για τον Παναθηναϊκό εντός της ημέρας (14/8). Πάντως, ήδη ο Ουζουνίδης εξετάζει τα ονόματα της λίστας του, ώστε να αναπροσαρμόσει τον σχεδιασμό του εφόσον χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα, ο Τεέμου Πούκι με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Μπρόντμπι την Κυριακή κόντρα στη Ράντερς σημείωσε πως θα παραμείνει στο σύλλογο της Δανίας. Η υπόθεση του Τεέμου Πούκι λαμβάνει οριστικά τέλος για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής μετά το ματς με τον Ράντερς ο 27χρονος Φινλανδός άσος.

Ο Πούκι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του τριφυλλιού που δεν τον επηρέασε όπως τόνισε στα προηγούμενα ματς αλλά σημείωσε πως όπως όλα δείχνουν δεν θα φύγει τώρα από την Μπρόντμπι και θα μείνει στη Δανία. Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Στην αρχή το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μπορεί να με επηρέασε, αλλά τώρα είμαι 100% αφοσιωμένος εδώ. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή, θα μείνω εδώ. Είμαι παίκτης της Μπρόντμπι, επομένως αφοσιώνομαι στην ομάδα. Θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ