aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝάτχο: «Ο Ολυμπιακός με ήθελε πολύ. Πήρα την καλύτερη απόφαση»

Νάτχο: «Ο Ολυμπιακός με ήθελε πολύ. Πήρα την καλύτερη απόφαση»

Πολύ προσεκτικά εξέτασε τις προτάσεις που είχε ο Μπίμπρας Νάτχο, δηλώνοντας πως η επιλογή του Ολυμπιακού ήταν η καλύτερη για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπίμπρας Νάτχο στην ιστοσελίδα «one.co.il»:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάω σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και περίμενα να γίνει κάτι στην Ισπανία. Αλλά, στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται πάντα αυτό που θες. Όσο περνούσε ο καιρός, κατάλαβα ότι δεν θα προχωρούσε κάτι, οπότε άρχισα να εξετάζω τις άλλες προτάσεις από την Ευρώπη. Τελικά, επέλεξα την ομάδα που έδειξε τη μεγαλύτερη επιθυμία να με αποκτήσει και πως με προορίζει για έναν σημαντικό και ηγετικό παίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα, που συμμετέχει κάθε χρόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Δεν είχα αποκλείσει ποτέ την Ελλάδα, όταν έφυγα από εκεί την πρώτη φορά. Αλλά, μετά τη Ρωσία ήθελα να πάω σε μία άλλη ομάδα και άλλη χώρα. Αυτή την στιγμή, νομίζω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει κάποιες πολύ δυνατές ομάδες, ειδικά φέτος, όπως εμείς φυσικά, αλλά και οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Είναι μία καλή και δυνατή λίγκα. Μου αρέσει το πάθος που έχουν εκεί για το ποδόσφαιρο, καθώς το είχα διαπιστώσει όταν έπαιζα εκεί. Ο κόσμος είναι κοντά στο ποδόσφαιρο εκεί, το έχουν σαν… θρησκεία και είναι το ακριβώς αντίθετο με τη Ρωσία. Αυτά μου έλειψαν».

Για το γεγονός ότι ο ελληνικός Τύπος τον χαρακτήρισε ως τη μεταγραφή του καλοκαιριού: «Ούτε 24 ώρες δεν έχουν περάσει από την στιγμή που υπέγραψα και γενικά δεν μου αρέσει να μιλάει για τέτοια. Δεν ήρθα εδώ για να περάσω τον χρόνο μου. Ήρθα για να βοηθήσω και να ηγηθώ της ομάδας. Ελπίζω να κερδίσουμε και οι δύο πλευρές».

Για τις προτάσεις που είχε: «Δεν πήγα σε άλλες ομάδες για διάφορους λόγους. Από την Αγγλία, οι περισσότερες προτάσεις ήταν από την Τσάμπιονσιπ, αλλά λόγω της ηλικίας μου και του στιλ παιχνιδιού μου, δεν θα μου ταίριαζε να πάω εκεί».

Για τον λόγο που έφυγε από τη Ρωσία: «Για πολλά πράγματα έφυγα από τη Ρωσία. Ήθελα μία αλλαγή, γιατί αγωνιζόμουν για οκτώ χρόνια εκεί. Ο Ολυμπιακός με ήθελε εδώ και λίγο καιρό. Εξέτασα πολύ τις προτάσεις που είχα και δεν ήθελα να αποφασίσω από τον περασμένο μήνα. Γενικά, η αλλαγή δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό είναι το ρωσικό ή το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκείνοι που δεν παίζουν στη Ρωσία δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο είναι για έναν ξένο να παίζει εκεί. Είναι ο καιρός, οι πτήσεις, η χειμερινή διακοπή και οι προετοιμασίες στα μέσα της σεζόν. Στα 30 μου ήθελα μία αλλαγή για μένα και την οικογένειά μου. Από τη Ρωσία είχα προτάσεις με διπλάσια χρήματα, σε σχέση με τις υπόλοιπες που είχα. Αλλά, είχα ήδη αποφασίσει να προβώ σε αλλαγή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ