aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ναι, μιλάμε με τον ΠΑΟΚ…»

Ο Ιβάν Ομπράντοβιτς παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει για να έρθει στην «Τούμπα» είναι να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις της η Άντερλεχτ, στην οποία και ανήκει. Ο ΠΑΟΚ προσφέρει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ η ομάδα του Βελγίου ζητά 2 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Σέρβο αριστερό μπακ. Αν οι Βέλγοι επιμείνουν, τότε οι ασπρόμαυροι θα κάνουν πίσω και θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών. «Ναι, μιλάμε με τον ΠΑΟΚ, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο την παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο μετεγγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις έκανε, όμως και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Άντερλεχτ Γιον Φαν Χόλσμπεεκ, ο οποίος μίλησε για τον Σέρβο άσο, λέγοντας τα εξής: «Έχει αλλάξει ο πρόεδρος της ομάδας. Θέλει να αλλάξει τη λογική και για αυτό πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ομπράντοβιτς. Ο ΠΑΟΚ εάν τον αποκτήσει θα είναι σημαντική κίνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ