aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΝα είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός…

Να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός…

Ουδείς διαφωνεί πως θα ήταν καλύτερο με το 2-0 για τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Βασιλεία χθες το βράδυ. Μία αδράνεια του τερματοφύλακα Πασχαλάκη, έφερε τη Βασιλεία σε… θέση ελπίδας (μείωσε σε 1-2) ενόψει του επαναληπτικού στην Ελβετία.

Το βασικό σημείο είναι πως ο ΠΑΟΚ τα πήγε εξαιρετικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης, ακόμα και στο σημείο που κατέβασε ταχύτητα μετά τα μέσα του β’ ημιχρόνου, είχε τον έλεγχο και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Το γκολ που έφαγε βέβαια μετρίασε κάπως τις εντυπώσεις, υπό την έννοια πως οι Ελβετοί με 1-0 προκρίνονται και αυτό θα αναγκάσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός και σοβαρός για να πάρει αυτός την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια μας αλλά και για το γκολ μου, το έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις. Η ομάδα έκανε πολύ καλή εμφάνιση αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, αλλά όχι αυτό που δεχτήκαμε», ανέφερε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κάνιας, ο οποίος πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά σε πολύ κάλο επίπεδο η ομάδα κράτησε τον ίδιο κορμό και γι’ αυτό είχαμε πιο εύκολη δουλειά. Η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα και το γνωρίζαμε, αλλά η συγκέντρωση και η απόδοση μας ήταν πολύ καλή. Σίγουρα θα γίνει σκληρό παιχνίδι. Η Βασιλεία θέλει να προκριθεί όπως εμείς. Θα κριθεί στο ποια ομάδα θα δείξει περισσότερη όρεξη και πάθος. Αν τα δείξουμε αυτά δεν θα έχουμε πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ