aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Nα είμαστε πρώτοι τον Μάιο»

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο Έλληνας φορ ανέφερε πως η ομάδα είναι καλά δουλεμένη και ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο, ενώ ανέφερε πως ο «δικέφαλος του βορρά» έχει ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ: «Νομίζω ότι από την αρχή του παιχνιδιού ήμαστε κυρίαρχοι. Κάναμε πολλές φάσεις και καθαρίσαμε το παιχνίδι από νωρίς, με τον κόσμο δίπλα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό των αγώνων: «Όλη η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο και το βγάζουμε, κλείνοντας τον αντίπαλο στα καρέ του. Όλες οι ομάδες παίζουν άμυνα καθώς γνωρίζουν το παιχνίδι μας και είναι δύσκολο να μας απειλήσουν. Παίζουμε πιο άμεσο ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Σίγουρα υπάρχουν. Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα ρεκόρ και το νικηφόρο σερί: «Δεν μας επηρεάζει αυτό. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλά σήμερα βρισκόμαστε σε καλή φόρμα και συνεχίζουμε δυνατά».

Για το τι απαντάει σε όσους κριτικάρουν το γεγονός απουσίας μεγάλων αγώνων στο νικηφόρο σερί: «Όλες οι ομάδες παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Θα έρθουν και τα ντέρμπι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά. Σειρά έχει η Λαμία και επικεντρωνόμαστε σε αυτή».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Δουλεύουμε με ένα σωστό πλάνο και προετοιμάζουμε σωστά το κάθε παιχνίδι. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να τους κατακτήσουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος τον Φεβρουάριο: «Είναι θετικό, αλλά θέλω να είμαστε πρώτοι τον Μάιο».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο: «Είναι μία δύσκολη ομάδα και έχουμε να την αντιμετωπίσουμε σε δύο παιχνίδια. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε γι αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να είμαστε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο για δεύτερη σερί χρονιά».

Για το γκολ του με τον Ατρόμητο: «Κάθε επιθετικός χρειάζεται το γκολ. Βρήκα δίχτυα στο Περιστέρι και βλέπω θετικά την συνέχεια».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία: «Είναι μία σκληρή ομάδα και ένα δύσκολο γήπεδο και θα πρέπει να είμαστε σωστοί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το γεγονός της απουσίας του κόσμου: «Σίγουρα θα μας λείψει ο κόσμος αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να πάρουμε το τρίποντο. Όσο για τον κόσμο, θα τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ολυμπιακό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ