aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΝα μπει με το δεξί στον δρόμο για τη Ρωσία θέλει η Εθνική Ελλάδας

Να μπει με το δεξί στον δρόμο για τη Ρωσία θέλει η Εθνική Ελλάδας

Τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και οι απογοητευτικές εμφανίσεις άφησαν μία έντονη πίκρα στην Εθνική ομάδα. Με τον Μίκαελ Σκίμπε πλέον στο τιμόνι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να γυρίσει σελίδα επιστρέφοντας στις παλιές καλές μέρες.

Απόψε το βράδυ (21:45) στο Φάρο της Πορτογαλίας, η Εθνική ξεκινάει την προσπάθεια πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας με αντίπαλο το Γιβραλτάρ.

Οι μνήμες από το… κάζο με τα Νησιά Φερόε στα προκριματικά του Euro είναι ακόμα νωπές. Φυσικά οτιδήποτε τέτοιο είναι άκρως απαγορευτικό στο σημερινό ματς με τον Σκίμπε αλλά και τον Τοροσίδη να τονίζουν στη συνέντευξη Τύπου ότι η νίκη στο ξεκίνημα με αυτόν τον αντίπαλο κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο Σκίμπε, που είδε τους παίκτες του να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και να παίρνουν μια φιλική νίκη με 2-1 μέσα στην Ολλανδία, αναμένεται να παρατάξει ένα 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας στην άμυνα, Σάμαρης και Μανιάτης τα δύο χαφ, ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φορτούνης. Στα άκρα οι Γιαννιώτας και Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να προτιμηθεί ο Μπακασέτας αντί του Γιαννιώτα στα «φτερά».

Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι: Καπίνο, Γλύκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χολέμπας, Σταφυλίδης, Πέτσος, Τζιόλης, Μπακασέτας, Καρέλης, Βέλλιος και Διαμαντάκος.

Το Γιβραλτάρ που συμμετέχει για πρώτη φορά σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται να κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς σε ένα 5-4-1 με τους: Ρόμπα, Γουάιζμαν, Ρ. Τσιπολίνα, Κασκιάρο, Γκαρσία, Μασκαρένιας, Πάγιας, Γουόκερ, Μπάρντον, Τ. Τσιπολίνα, Κ. Κασκιάρο.

Το σημερινό πρόγραμμα του ομίλου:

Κύπρος – Βέλγιο

Βοσνία – Εσθονία

Γιβραλτάρ – Ελλάδα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ