aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Μυθική πρόταση από το Κατάρ σε Ελ Αραμπί»

«Μυθική πρόταση από το Κατάρ σε Ελ Αραμπί»

Συνεπής στο ραντεβού με τους ομίλους του Champions League ήταν ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όλα τα μεταγραφικά θέματα των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ξεκίνησε, λέγοντας «θα έχουμε θρίλερ. Πολλά θρίλερ. Και για το φύγε και για το έλα. Μέχρι τη Δευτέρα και ίσως μετά τη Δευτέρα (με ελεύθερους παίκτες)».

Στη συνέχεια, μετέφερε το ρεπορτάζ πως υπάρχει τεράστια προσφορά από το Κατάρ στον Ελ Αραμπί, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δε το συζητούν για την παραχώρησή του.

Επίσης, ανέφερε πως είναι στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι ο ίδιος με του Καφού που ετοιμάζεται για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, με το σενάριο ανανέωσης του συμβολαίου του να είναι ανοικτό.

Στη συνέχεια, τόνισε πως σήμερα δεν θα έρθει τελικά ο Τιάγκο Σίλβα από την αγγλική ομάδα, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έρθει ο Πορτογάλος χαφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ