aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜοντεστό: «Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη – Ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες παίκτες»

Μοντεστό: «Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη – Ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες παίκτες»

Την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη παρακολουθεί ο Ολυμπιακός, όπως ανέφερε σε ραδιόφωνο της Σαρδηνίας ο υπεύθυνος μεταγραφών των «ερυθρολεύκων», Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Γάλλος παλαίμαχος ανέφερε ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους και ο 27χρονος μπακ της Κάλιαρι είναι μία από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν.

Όσα δήλωσε ο Φρανσουά Μοντεστό:

Για τον Λυκογιάννη: «Είμαι στην Ελλάδα γιατί δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Επίσης συνεργάζομαι με τη Νότιγχαμ, γιατί έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Λυκογιάννης έπαιζε στους Νέους μας και για λίγο στην πρώτη ομάδα. Αρχικά έπαιζε ως μέσος και μετά ως αριστερός μπακ. Σημειώνει πρόοδο στην Κάλιαρι και τον παρακολουθούμε, γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες και αυτός έχει μεγαλώσει μαζί μας».

Για την Κάλιαρι: «Όταν σταμάτησα, οι Τραμόνι μόλις άρχιζαν. Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα. Είναι δύσκολο να φοράς τη φανέλα της Κάλιαρι, εκπροσωπείς όλο το νησί. Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ