aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜόνο έτσι... φεύγει για την Άντερλεχτ ο Κουλούρης

Μόνο έτσι… φεύγει για την Άντερλεχτ ο Κουλούρης

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Άντερλεχτ παρουσιάζεται να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ευθύμης Κουλούρης.

Ο διεθνής επιθετικός που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο από τον ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λίγκας με 16 γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και άλλα 5 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η βελγική ομάδα έχει στείλει αρκετές φορές άνθρωπό της για να τσεκάρει από κοντά τον 22χρονο φορ και, μάλιστα, δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, από τον ΠΑΟΚ εκείνο που προκύπτει είναι πως το deal θα κλείσει μόνο αν «ισοφαριστεί» η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού που λήγει το 2021. Αυτή φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ και μόνο έτσι θα γίνει η οποιαδήποτε κουβέντα για παραχώρησή του.

Οι ετήσιες απολαβές του υπολογίζονται στις 220.000, ένα ποσό αν μη τι άλλο όχι απαγορευτικό για τις δικές του συζητήσεις με τους Βέλγους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ