aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜολό: «Ευχαριστώ για την πρόκληση-Τιμή να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Μολό: «Ευχαριστώ για την πρόκληση-Τιμή να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Γιοάν Μολί, που χαρακτήρισε τιμή το να φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων», τονίζοντας ότι αυτό το νέο κεφάλαιο αποτελεί προσωπική πρόκληση στην καριέρα του. Μάλιστα, δήλωσε έτοιμος για το… restart.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μολό στο Instagram

«Στα 14 αποφασίζεις να φύγει από το σπίτι σου. Στα 15 επιστρέφει γιατί αισθάνεσαι πως είσαι αδύναμος να τα βάλεις με αυτό τον κόσμο. Στα 16 αποφασίζεις να παλέψεις για το όνειρό σου γιατί δεν θέλεις να φανείς αδύναμος. Στα 30 σου έχεις αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, πολλά πράγματα έχουν πάει στραβά αλλά είσαι ακόμα στο παιχνίδι. Με καλή ή κακή διάθεση ξυπνάς κάθε μέρα και σκέφτεσαι πως είναι μία καινούργια μέρα και πως μπορείς να προσπαθήσεις για το καλύτερο. Μπορεί να πέσεις ένα εκατομμύριο φορές αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα σηκωθείς ξανά επειδή πιστεύεις στο Θεό.

Νοητικά κανείς δεν μπορεί να σε χαλάσει. Δουλεύεις 100 φορές περισσότερο όχι γιατί το χρειάζεσαι αλλά επειδή αυτή είναι η διαδικασία για να είσαι στο παιχνίδι. Βάζεις τον εαυτό σου πάντα μετά την οικογένειά σου γιατί μπορεί η ζωή να σου δώσει χρήματα, δύναμη, ωραία ρούχα, κορίτσια και ψεύτικους φίλους, αλλά πάντα πρέπει να θυμάσαι το εξής. Η αγάπη προς τον πατέρα σου, τη μητέρα σου, τον αδερφό σου και την αδερφή σου, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Αποδέχεσαι κάθε πρόκληση γιατί αυτό είναι το φυσικό. Μπορώ να πω μόνο ευχαριστώ για αυτή την πρόκληση, είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ