aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜισό εκατ. ευρώ αποζημίωση θέλει ο Καρντόσο!

Μισό εκατ. ευρώ αποζημίωση θέλει ο Καρντόσο!

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Μιγκέλ Καρντόσο, μόλις λίγες εβδομάδες αφού είχε αρχίσει η σεζόν, ήταν δεδομένο ότι η υπόθεση της αποζημίωσης του Πορτογάλου προπονητή δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση.

Αυτό αποδεικνύεται επί του πρακτέου, αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει τη «χρυσή» τομή στις διαπραγματεύσεις για την οριστική λύση του συμβολαίου τους.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», ο Πορτογάλος τεχνικός ζητάει περισσότερες από 400.000 ευρώ, όπως αρχικά είχε βγει προς τα έξω, καθώς το ποσό φτάνει τις 500.000 ευρώ, ύψος που δεν φαίνεται η ΑΕΚ πρόθυμη να το φτάσει.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Μιγκέλ Καρντόσο παραμένει σε καλό επίπεδο στη χώρα του και ήδη ακούγεται δειλά-δειλά στο ρεπορτάζ της Σπόρτινγκ, αφού τα «λιοντάρια» έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και καμία από τις περιπτώσεις που έχει στο στόχαστρο δεν είχε «happy end» για την ίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ