aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜιραλάς: «Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, επέστρεψα σπίτι μου»

Μιραλάς: «Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, επέστρεψα σπίτι μου»

Δεν κρατιέται ο Κέβιν Μιραλάς! Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ο Βέλγος επιθετικός δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα για να σκοράρει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και να φτάσει ο Ολυμπιακός στους στόχους του, ενώ αναφέρθηκε και στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε τα πάντα για να τον φέρει σπίτι του και πρόσθεσε για τους οπαδούς της ομάδας ότι είναι χαρούμενος που δεν τον ξέχασαν, αφού ούτε αυτός τους έχει λησμονήσει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω σπίτι μου. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος, κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Είναι η οικογένειά μου και ανυπομονώ να φορέσω και πάλι τη φανέλα και να αρχίσω να σκοράρω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν με έχουν ξεχάσει, γιατί ούτε εγώ τους έχω ξεχάσει. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και να δώσω το 100% για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ