aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μήνυμα παραμονής από Ομάρ

Το μέλλον του στον Ολυμπιακό φαίνεται πως βλέπει ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ-χαφ, ενόψει του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Ισπανία (1-1 το αποτέλεσμα χθες το βράδυ), έκανε δηλώσεις σε τοπικά Μέσα και εκείνο που προκύπτει είναι πως θα ήθελε να μείνει στους Πειραιώτες.

«Είναι ένας σύλλογος και ένας τόπος που απολαμβάνω πάρα πολύ. Και η οικογένειά μου περνάει πάρα πολύ καλά στην Αθήνα», δήλωσε ο διεθνής άσος και στη συνέχεια σχολίασε το γεγονός πως είναι αρχηγός σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. «Είναι καλό! Το να έχεις τέτοια ευθύνη είναι κάτι σπουδαίο, αλλά και κάτι που μου αρέσει πολύ. Ο προπονητής ξέρει τι θα πάρει από εμένα. Είμαι πάντοτε έτοιμος για μάχη και για να δώσω το 100%. Για αυτό νομίζω ότι με επέλεξε…», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Ομάρ μίλησε για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού. «Ξεκινήσαμε πολύ καλά τη φετινή σεζόν και προκριθήκαμε στο Champions League – να παίζει εκεί είναι πολύ σημαντικό. Το 2-2 με την Τότεναμ στο πρώτο ματς ήταν καλό, αν και νομίζω ότι μας άξιζε να κερδίσουμε.

Στο δεύτερο παιχνίδι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και χάσαμε. Ήταν απογοητευτικό. Αλλά τώρα ανυπομονούμε να παίξουμε με την Μπάγερν μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Στο πρωτάθλημα προηγούμαστε. Το περιμέναμε και το θέλουμε.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και σημαίνει πολλά για τον κόσμο του. Η ομάδα είναι για εκείνον τα πάντα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά για εμάς, είναι καλό για όλους. Αν δεν πάνε καλά, το καταλαβαίνεις. Βλέπεις πόσο πολλά σημαίνει η ομάδα για τον κόσμο της», υπογράμμισε ο Ελαμπντελαουί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ