aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΜικροί μάγκες! Πρόκριση με ανατροπή η Εθνική Νέων! (vids)

Μικροί μάγκες! Πρόκριση με ανατροπή η Εθνική Νέων! (vids)

Την πρόκρισή της στη φάση elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018 εξασφάλισε η Εθνική Νέων Ελλάδος μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ρωσίας στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου.

Παρότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε σε δυσμενή θέση ύστερα από το γκολ του Τικνιζιάν (21’), οι διεθνείς μας βρήκαν τον τρόπο να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν κάτι που στο ήπεδο απέδειξαν ότι άξιζαν: το εισιτήριο για την ενδιάμεση φάση της διοργάνωσης, από την οποία θα κριθεί η συμμετοχή της Ελλάδας στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η υπερποσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Εθνικής απέφερε τους προσδοκώμενους αγωνιστικούς καρπούς στο 45’+1’ με το εύστοχο πέναλτι του Σιαμπάνη και στο 77’ με το νικητήριο γκολ από τον Εμμανουηλίδη.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Καμπέτσης, Ξενιτίδης (75’ Γιούσης), Κωστανάσιος, Μελιόπουλος, Δημήτρουλας (57’ Εμμανουηλίδης), Δουβίκας (80’ Νταλακούρας), Τάμπας.

Ρωσία: Λομάεφ, Γκολούμπεφ (46’ Μουσάεφ), Μπορόντιν, Γκόρσκοφ, Ούκτιν, Ντιβέεφ, Κακόεφ, Εβγκένιεφ, Τσιπσένκο (64’ Ρουντένκο), Τινκιζιάν, Κισέλεφ (38’ Σουλεϊμάνοφ).

Η βαθμολογία:

1. Ρουμανία 9 (12-2)
2. Ελλάδα 6 (8-3)
3. Ρωσία 3 (8-4)
4. Γιβραλτάρ 0 (0-19)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ