aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ιωάννης Κωστή...»

«Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ιωάννης Κωστή…»

Παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Φως τον σπορ» ασχολείται με την περίπτωση του Ιωάννη Κωστή, ο οποίος όπως αναφέρουν αποκτήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου, ωστόσο ο δανεισμός του στον Λεβαδειακό δεν τον έχει βοηθήσει.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο νεαρός Κύπριος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενσωματωθούν στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, που θα συμμετέχει στη Β’ Εθνική όταν δημιουργηθεί.

Το δημοσίευμα:

Το έχει ανοίξει στα σοβαρά η κουβέντα για τη δημιουργία δεύτερων ομάδων που θα συμμετέχουν στη Β΄ Εθνική είναι κάτι που μόνο με χαμόγελα το αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν σε αυτήν την ομάδα και δεν θα δίνονται δανεικοί δεξιά και αριστερά. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ιωάννης Κωστή, που αποκτήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κύπρου και ο δανεισμός του στον Λεβαδειακό δεν τον έχει βοηθήσει τόσο πολύ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ