aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μη σταματάς «Ιστορικέ»!

Ο Πανιώνιος ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης κόντρα στην Ξάνθη με 2-0. Το ντέρμπι για τη δεύτερη θέση βρήκε νικήτρια την ομάδα του Πανιωνίου, η οποία ήταν καλύτερη και πιο αποφασισμένη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Με δέκα ολοκλήρωσε η Ξάνθη, που διαμαρτύρεται σωστά για λανθασμένο πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος της. Τρελά πανηγύρια με τη λήξη από παίκτες και κόσμο!

Το σκορ για τον Πανιώνιο άνοιξε ο Κόρμπος στο 22′ σε μια φάση ποδοσφαιρικής μαγείας, καθώς χόρεψε όλη την άμυνα των Ακριτών και πλάσαρε τον Ζίβκοβιτς, για να πνιγεί στη συνέχεια στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Η Ξάνθη δεν μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι και να πάρει πρωροβουλίες και αρκούνταν σε παθητικό ρόλο. Στο 42′ ο Ντε Λούκας αντίκρυσε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, αφήνοντας τους Ακρίτες με δέκα παίκτες.

Στο 65′ ο Καρασαλίδης ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μαχμούτοβιτς, ο διαιτητής μετά από συνεννόηση με το βοηθό του υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι, από το οποίο ο Μπεν σημείωσε το 2-0. Η Ξάνθη στα τελευταία λεπτά ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να μειώσει. Μάλιστα είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Πιζέλι, το σουτ του οποίου έδιωξε με υπερένταση ο Γιαννιώτης, κρατώντας το 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 22′ Κόρμπος

ΔΟΚΑΡΙ:

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 19′ Φούντας, 57′ Κόρμπος – 19′ Ντε Λούκας, 51′ Λουσέρο, 65′ Καρασαλίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 42′ Ντε Λούκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79′ Λάμπρου), Μασούντ (90′ Σαββίδης), Φούντας (53′ Μαχμούτοβιτς), Μπεν.

ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Λουσέρο (73′ Πιζέλι), Λάζιτς (63′ Γιουνές), Σολτάνι, Βασιλακάκης, Ράνος (46′ Μεχία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ