aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μετεγγραφή με πολλαπλά οφέλη

Έπειτα από 5,5 χρόνια ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε στον Ολυμπιακό, έχοντας φορέσει τις φανέλες της Ρόμα και της Μπολόνια. Το όνομα του διεθνούς αμυντικού και αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας είχε «παίξει» στις αρχές του καλοκαιριού, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο εκείνη την περίοδο. 

Πέρασαν οι μέρες και δεν είχε ακουστεί κάτι προσφάτως, όταν επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες για πιθανή επιστροφή του «Τόρο» στον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος σήμερα Τοροσίδης επέστρεψε στον Θρύλο για να βοηθήσει στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, εκτός από την αγωνιστική του χρησιμότητα και να αποτελέσει τον ηγέτη μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην ομάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής άσος θα μπορούσε να παίξει και στο κέντρο της άμυνας λόγω της μεγάλης του εμπειρίας και του γεγονότος πως μπορεί να προσφέρει χρήσιμες λύσεις από χαφ μέχρι… επιθετικός για τις ανάγκες της ομάδας. Είναι αυτό που λέμε ένα «πολυεργαλείο» στη διάθεση του προπονητή του. Το μυαλό του είναι αποκλειστικά στο χορτάρι και στην καθημερινότητα των προπονήσεων. Με την πλάκα του, με τον χαβαλέ του και τα πειράγματά του με τους συμπαίκτες του, αλλά και με τη σοβαρότητα και την ωριμότητα τις δύσκολες στιγμές που πρέπει.

Επιπρόσθετα, οι ερυθρόλευκοι έβαλαν έναν ποδοσφαιριστή που έλειπε στα αποδυτήρια. Έναν αρχηγό με τα όλα του. Έναν άνθρωπο που έφυγε για τη Ρώμη, συναναστράφηκε με τον Φραντσέσκο Τότι και την παρέα του, γνώρισε πολύ κόσμο, γνώρισε την ιταλική ποδοσφαιρική κουλτούρα και πλέον είναι πιο ώριμος από ποτέ για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους εσάς για τα αμέτρητα μηνύματα και το θερμό καλωσόρισμα, θα δουλέψω σκληρά για να φανώ αντάξιος της αγάπης σας», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τοροσίδης στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ