aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜεταμορφώθηκε και… έκρυψε την μπάλα η ΑΕΚ!

Μεταμορφώθηκε και… έκρυψε την μπάλα η ΑΕΚ!

Παναγιά μου, μια ΑΕΚ! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, πραγματοποιώντας την καλύτερή της φετινή εμφάνιση, διέλυσε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με 4-0 και έδειξε πως… αλλάζει! Κυρίαρχη σε όλο το ματς η ΑΕΚ, έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και πέρασε για πλάκα από μία έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύετε!

Έβγαλαν διάθεση στο γήπεδο οι «κιτρινόμαυροι», έπαιξαν στρωτό και κάθετο ποδόσφαιρο, έφτιαξαν πολλές φάσεις και δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους προς την εστία του Βελλίδη! «Όργια» από τον Μάνταλο που μοίραζε… μαεστρικά την μπάλα στους συμπαίκτες του, με τους Πόνσε, Λιβάγια, Γκάλο και Μπακασέτα να βγάζουν, επίσης, «μάτια» και την Ένωση να καθαρίσει το ματς από ημίχρονο!

Ο Μάνταλος με πέναλτι (5’) άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Μιχαήλ στο 21’ και να σκοράρει άθελά του στην εστία της ομάδας του! Ο Πόνσε «χτύπησε» δις στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’, 45’+2’) με καρφωτές κεφαλιές, διαμορφώνοντας το 4-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε! Τρία δοκάρια για τους φιλοξενούμενους στο ματς με Λιβάγια, Μπακασέτα και Χουλτ, ένα για τον… απαράδεκτο ΠΑΣ με τον Νικολιά. Χαμένο πέναλτι στο φινάλε για τους γηπεδούχους με τον Μπάρκα να νικάει τον Αθανασιάδη από τα 11 βήματα!

Στους 27 βαθμούς έφτασε η ΑΕΚ, μειώνοντας την διαφορά από τον τρίτο Ατρόμητο στους δύο βαθμούς και αυξάνοντας την παράλληλα από τον πέμπτο Παναθηναϊκό στους τέσσερις. Παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας ο ΠΑΣ Γιάννινα, που έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τα μπαράζ και στο +3 από τον υποβιβασμό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ