aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μετά τον Λουτσέσκου, ποιος;

Και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει προπονητή με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί και τη θέση του προπονητή να μένει κενή… Και όπως είναι φυσικό η προσοχή όλων πέφτει στη διαδικασία εύρεσης ενός νέου τεχνικού ο οποίος θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο του Ρουμάνου. 

Οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου του Βορρά καλούνται να κινηθούν γρήγορα καθώς την ίδια στιγμή η ομάδα έχει αρχίσει προετοιμασία, με τις πληροφορίες και τα δημοσιεύματα να μεταφέρουν πολλές εκδοχές για την επόμενη ημέρα.

Η πρώτη επιλογή των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι φέρονται να είχαν πάρει τα αυτιά τους κάτι για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Λουτσέσκου, έχει σχέση με τον Πάμπλο Γκαρσία. Η επιλογή του είναι η πιο εύκολη και ενδεδειγμένη λαμβάνοντας υπόψη την χρονική στιγμή που ήρθε η εξέλιξη αλλά και την πίεση που υπάρχει. Έτσι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον Γκαρσία όχι απλώς έχοντας τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού αλλά και εκείνον του «μόνιμου».

Ωστόσο ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι ονόματα από ξένους προπονητές που θα μπορέσουν να έρθουν και να αναλάβουν την ομάδα αλλά και ενός Έλληνα. Στη χθεσινοβραδινή συνάντηση που έγινε στο «Μακεδονία Παλάς» διήρκησε αρκετές ώρες και εκτός των ονομάτων των ξένων τεχνικών έπεσε στο τραπέζι και εκείνο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ειδικά η περίπτωση του Έλληνα τεχνικού φαντάζει αρκετά καλή καθώς έχει έτοιμο όλο το προπονητικό τιμ το οποίο θα αναλάβει έργο και μάλιστα έχει εμπειρία από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ