aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μένουν οι υπογραφές για Μαρτίνς

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού και για τη νέα σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν εδώ και μέρες πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές υπογραφές.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει μεν τη φιλοδοξία να εργαστεί σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα, ωστόσο νιώθει πως ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό και όντας απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας αποφάσισε να παραμείνει για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιβραβεύσει τον 49χρονο τεχνικό για το έργο του και το νέο του συμβόλαιο θα έχει αποδοχές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, περίπου διπλάσιες σε σχέση με τις απολαβές που είχε την πρώτη διετία του στο λιμάνι.

Ο Μαρτίνς μετρά τις μέρες για την επιστροφή στις προπονήσεις, καθώς θέλει να διεκδικήσει τους πρώτους του τίτλους με τον Ολυμπιακό, μιας και η ομάδα είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και μέσα στον στόχο του Κυπέλλου, ενώ υπάρχει στον ορίζοντα και το Europa League.

Μάλιστα, στην Αθήνα βρίσκονται πλέον όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και όσοι είχαν μεταβεί στις πατρίδες τους γύρισαν στην Αθήνα, ώστε τηρώντας την καραντίνα δύο εβδομάδων που προβλέπεται να είναι έτοιμη εφόσον επιτραπούν οι προπονήσεις περί τα μέσα Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ