aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜελισσανίδης: «Θα μείνουν όσοι πρέπει και μεταγραφές για διόρθωση»

Μελισσανίδης: «Θα μείνουν όσοι πρέπει και μεταγραφές για διόρθωση»

Η αλήθεια είναι πως μετά από όσα έγιναν χθες (19/12), το κλίμα στην ΑΕΚ δεν ήταν το καταλληλότερο για χριστουγεννιάτικη γιορτή. Όμως ήταν κάτι προγραμματισμένο. Και μπορεί άπαντες, από τον Δημήτρη Μελισσανίδη μέχρι και τον Χρήστο Αραβίδη, να έδωσαν το παρών στην γιορτή, ωστόσο το κλίμα ήταν βαρύ.

Πάντως ο Μελισσανίδης, στο περιθώριο της γιορτής, μίλησε για τις κινήσεις που θα γίνουν, προανήγγειλε και μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις («θα μείνουν όσοι πρέπει» είπε με νόημα) και δεσμεύτηκε πως θα γίνουν όσα πρέπει για να αλλάξει η κατάσταση. Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου.

«Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε. Και θέλω να πιστεύω πως η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς από λάθη διαιτησίας και από δικά μας λάθη. Και είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε σε όχι καλή θέση και για μας και για όλους μας. Με την νέα χρονιά θα κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις, για να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και να βρούμε τον βηματισμό μας γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε. Είμαστε όμως εδώ , θέλω να πιστεύω πως η εγκληματική οργάνωση τελειώνει, η διαιτησία αρχίζει και βρίσκει τον δρόμο της. Θέλω να πιστεύω πως οι επόμενες μέρες που έρχονται, θα είναι καλύτερες για το ελληνικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Για μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διορθώσουμε την κατάσταση. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε. Ότι πρέπει να γίνει, θα γίνει. Και επίσης όσοι πρέπει να μείνουν, θα μείνουν».

Για το θέμα του γηπέδου: «Είμαστε στο παραπέντε. Έμαθα πως πήγε σήμερα καλά και πολύ σύντομα θα πάρουμε επιτέλους την οικοδομική άδεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ