aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΜελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει;»

Μελισσανίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: «Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει;»

Στα Σπάτα βρέθηκε μέσα στη μέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της ΑΕΚ, με το αφεντικό των «κιτρινόμαυρων» να μιλάει με σκληρό ύφος στους παίκτες της Ένωσης.

Ο Δημήρης Μελισσανίδης τόνισε ότι τελείωσαν οι ευκαιρίες, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στον Μάσιμο Καρέρα. «Αυτός είναι ο προπονητής σας και τέλος» είπε για τον Ιταλό και τόνισε ότι θα είναι εκείνος που θα φύγει τελευταίος.

«Ρε έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα ρε! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες; Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν». είπε στην ομιλία του ο Μελισσανίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ