aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΜεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού με σφραγίδα Φορτούνη!

Μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού με σφραγίδα Φορτούνη!

Μάγκας Ολυμπιακός. Με ηγέτη τον Κώστα Φορτούνη, που πέρασε ως αλλαγή στο ματς, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 του Ατρομήτου που είχε προηγηθεί με γκολ-οφσάιντ του Ντάουντα (46’) και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών έκρινε τον αγώνα, καθώς μοίρασε έτοιμο γκολ στον Ρομαό (64’) και λίγο αργότερα (71’) σκόραρε ο ίδιος για να… τουμπάρει τους Περιστεριώτες.

Κάκιστος ο Ατρόμητος, είχε μηδέν τελικές στο πρώτο μέρος, ενώ μετά το γκολ-οφσάιντ του Ντάουντα αλλά και την ισοφάριση του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι Πειραιώτες λόγω ανόητης αποβολής του Ντα Κόστα για σπρώξιμο στον Λε Ταλέκ και χάνει το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες (88′ Λαζαρίδης), Τόνσο, Λημνιός (81′ Ντιγκινί), Πλατέλλας, Ντάουντα (56′ Λε Ταλέκ).

Στον πάγκο: Θεοδωράκης, Κοντοές, Μπάγκα, Κυριακίδης.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος (80’ Ρέτσος), Ελιουνούσι (56’ Φορτούνης), Σεμπά, Μανθάτης (85’ Νικολάου), Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Παρέδες, Μπουχαλάκης.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Τέταρτος: Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας)

Γήπεδο: Περιστερίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ