aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε Ζαχίντ και Κολοβό η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φένλο

Με Ζαχίντ και Κολοβό η 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φένλο

Ο Γκάις Ζαχίντ βρήκε θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό ματς προετοιμασίας της ομάδας του Γιώργου Δώνη επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στη Φένλο.

Οι «πράσινοι», στο προτελευταίο φιλικό ματς στην Ολλανδία (ακολουθεί αυτό της Δευτέρας με τη Μπρέντα), παρουσιάζουν 11άδα με τον Διούδη κάτω απ’ τα γκολπόστ, τον Θεοχάρη δεξιά και τον Ινσούα αριστερά στην άμυνα.

Τα στόπερ θα είναι ο Κολοβέτσιος με τον Μαυρομμάτη κι όχι τον Πούγγουρα, οι Αλεξανδρόπουλος και Μπουζούκης θα κινηθούν στα χαφ με τον Ζαχίντ πιο μπροστά τους, οι Χατζηθεοδωρίδης και Κολοβός θα πάνε στα άκρα της επίθεσης και ο Βέργος θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Στον πάγκο: Κότσαρης, Γιόχανσον, Δώνης, Πούγγουρας, Εμμανουηλίδης, Νούνες, Καμπετσής, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, Αθανασακοπουλος, Χατζηγιοβάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ