aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε «τριάδα» στο κέντρο κόντρα στην Τότεναμ ο Ολυμπιακός

Με «τριάδα» στο κέντρο κόντρα στην Τότεναμ ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας για το Λονδίνο εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Τότεναμ για το Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόλαβε να κάνει δοκιμές στην χθεσινή προπόνηση, καθώς η ομάδα προερχόταν από το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο (1-1).

Όλα δείχνουν, πάντως, πως ο Πορτογάλος προπονητής θα επιλέξει διάταξη με τρεις παίκτες στον χώρο του κέντρου, με τον Γκιγέρμε να επανέρχεται στο βασικό σχήμα δίπλα σε Μπουχαλάκη και Καμαρά. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Ελ Αραμπί είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης και οι Μασούρας και Ποντένσε για τα άκρα της επίθεσης. Για τα μετόπισθεν τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, με τους Σεμέδο Μεριά στόπερ, Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί στις θέσεις των μπακ και τον Σα στο τέρμα.

Πέραν του ανέτοιμου Σισέ, στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Λοβέρα που δεν ικανοποίησε τον Μαρτίνς στο ματς της Νέας Σμύρνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ