aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΜε τριάδα στην άμυνα η Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία, στον πάγκο ο Εμπαπέ! 

Με τριάδα στην άμυνα η Ελλάδα κόντρα στη Γαλλία, στον πάγκο ο Εμπαπέ! 

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Γαλλία.

Με τριάδα στην άμυνα (3-5-2) παρατάσσει την Ελλάδα ο Γκουστάβο Πογέτ απέναντι στους «τρικολόρ», με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο να είναι τα στόπερ, ενώ Ρότα και Γιαννούλης θα έχουν τις δύο πλευρές. Στα χαφ θα είναι Μπουχαλάκης και Γαλανόπουλος, με τον Μπακασέτα να έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ιωαννίδης, με τον Μασούρα να τον πλαισιώνει.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος – Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος – Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος Μπακασέτας, Γιαννούλης – Μασούρας, Ιωαννίδης

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Κουλιεράκης, Παυλίδης, Ζέκα, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Γούτας, Γιακουμάκης, Κωνσταντέλιας, Σάλιακας και Τσιγγάρας.

3996278 203604

Το ρεπορτάζ της Equipe επαληθεύτηκε και η Εθνική Γαλλίας θα παραταχθεί τελικά χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ενδεκάδα της.

Αναλυτικά η ενδεκάδα των τρικολόρ: Σαμπά, Λούκας Ερναντές, Κουντέ, Σαλιμπά, Τεό Ερναντές, Φοφανά, Ραμπιό, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μουανί, Ζιρού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ