aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε το πούλμαν θα επιστρέψει από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Με το πούλμαν θα επιστρέψει από τα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη ταλαιπωρία… ενόψει για τον Παναθηναϊκό. Για καθαρά πρακτικούς λόγους (και όχι λόγω των γενικότερων περικοπών), η «πράσινη» αποστολή αποφασίστηκε να επιστρέψει από τα Γιάννενα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, οδικώς, με το πούλμαν της ομάδας!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Το «τριφύλλι» θα αναχωρήσει για την Ήπειρο απόψε (9/2), στις 19:05, θα διανυκτερεύσει στο Μέτσοβο και αύριο θα μεταβεί στην πόλη των Ιωαννίνων, για το παιχνίδι (19:30) με τον «Άγιαξ». Από Γιάννενα για Αθήνα, ωστόσο, τα σαββατοκύριακα υπάρχει μόνο μία πτήση σε βραδινές ώρες, στις 20:30. Την ώρα, δηλαδή, που θα είναι σε εξέλιξη το δεύτερο ημίχρονο.

Οι δύο επιλογές, λοιπόν, που είχαν οι «πράσινοι» ήταν να διανυκτερεύσουν στα Γιάννενα και να αναχωρούσαν με αεροπλάνο το βράδυ της Κυριακής, χάνοντας, ουσιαστικά όλη τη μέρα τους (και το ρεπό τους), χωρίς να μπορούν να κάνουν καν αποθεραπεία και η άλλη να επέστρεφαν στη βάση τους με το πούλμαν της ομάδας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Τελικά, «πέρασε» η δεύτερη επιλογή και ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην Αθήνα οδικώς, τα ξημερώματα της Κυριακής, καλύπτοντας μία απόσταση 411 χιλιομέτρων και περίπου 4,5-5 ωρών με το πούλμαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ