aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε την ίδια συνταγή στον Κάμπο ο Παναθηναϊκός

Με την ίδια συνταγή στον Κάμπο ο Παναθηναϊκός

Άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30).

Μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και τις νίκες με Ξάνθη και Ατρόμητο, οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν στο δρόμο των επιτυχιών και να πάρουν άλλο ένα «τρίποντο» στην προσπάθειά τους να μπουν στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιώργος Δώνης είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και όλα δείχνουν ότι θα κάνει μόνο μία αλλαγή, αφού αντί του τιμωρημένο Ινσούα θα παίξει ο Χατζηθεοδωρίδης.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ανουάρ, Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης. Στα άκρα θα παίξουν ο Ζαχίντ και ο Χατζηγιοβάνης και ο Μακέντα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Νάγκι και Καμπετσής. Εκτός από τον Ινσούα, στην Αθήνα έμεινε και ο νεοαποκτηθέντας Γιασίν Αγιούμπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ