aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Με τιμά το ενδιαφέρον»

Με αξιώσεις έχει μπει στη φετινή σεζόν η ΑΕΚ, η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και διεκδικεί με πιθανότητες την πρόκρισή της στους «32» του Europa League. Αυτό δεν σημαίνει πως οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν κάνουν τον απαραίτητο μετεγγραφικό σχεδιασμό, ώστε να είναι έτοιμοι ενόψει του «παραθύρου» του Ιανουαρίου για την ενίσχυση της ομάδας. Ψηλά στη λίστα της Ένωσης βρίσκεται η περίπτωση του Ράφαελ Χολσχάουζερ.

Πρόκειται για τον Αυστριακό χαφ και αρχηγό της Αούστρια Βιέννης, ο οποίος είχε ξεχωρίσει πριν από λίγο καιρό στο ματς των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το δημοσίευμα αναφέρει πως σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα ο εκπρόσωπός του για να συζητήσει από κοντά με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η μετεγγραφή θα γίνει άμεσα, τον Ιανουάριο, ή το καλοκαίρι, από τη στιγμή που η Αούστρια δεν θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της από την επικείμενη μετεγγραφή του.

Την ίδια ώρα, με ιδιαίτερη τιμή υποδέχεται το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την ΑΕΚ, ο Ράφαελ Χολσχάουζερ. Ο ηγέτης και αρχηγός της Αούστρια Βιέννης, μίλησε στο AEK365 για την προοπτική να πάει στην Ελλάδα για την Ένωση, δείχνοντας με τα λεγόμενά του άκρως θετικός. Βεβαίως, ξεκαθαρίζει πως αυτή την στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τους Αυστριακούς, επομένως δηλώνει προσηλωμένος 100% στην ομάδα του.

Αρχικά, ρωτήθηκε ο Χολσχάουζερ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Χαίρομαι που ένα τόσο μεγάλο κλαμπ έχει δείξει ενδιαφέρον για μένα και με τιμά αυτό το πράγμα. Έχω, όμως, συμβόλαιο με την Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και δίνω το 100% για την ομάδα μου. Πάντα υπάρχουν φήμες και όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση δεν ασχολούμαι με αυτό».

Όσον αφορά το τι εικόνα αποκόμισε από την ΑΕΚ μετά το παιχνίδι στην Αθήνα και πώς βλέπει τη μάχη στον όμιλο του Europa League ανάμεσα σε ΑΕΚ, Μίλαν, Αούστρια και Ριέκα, εξήγησε: «Η ΑΕΚ έχει πολύ καλή επίθεση και εξαιρετικούς παίκτες. Ελπίζω ότι η ρεβάνς της Βιέννης θα είναι ένας τελικός των δύο ομάδων (ΑΕΚ-Αούστρια) για τη δεύτερη θέση του ομίλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ