aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε τη Σεντ Γκάλεν η ΑΕΚ (προφίλ αντιπάλου)

Με τη Σεντ Γκάλεν η ΑΕΚ (προφίλ αντιπάλου)

Πιθανότατα τον πιο ανεπιθύμητο αντίπαλο θα βρει μπροστά της η ΑΕΚ στην προσπάθεια να κάνει το πρώτο βήμα επιστροφής στους ομίλους του Europa League. Η «Ένωση» κληρώθηκε ν’ αντιμετωπίσει τη Σεντ Γκάλεν στο μονό παιχνίδι που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα η τύχη δεν στάθηκε σύμμαχος των «κιτρινόμαυρων» ούτε στο θέμα της έδρας, καθώς θα κληθούν να διεκδικήσουν στην Ελβετία την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

H δευτεραθλήτρια Ελβετίας δεν έχει ακόμη αρχίσει τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν. Η ομάδα που ιδρύθηκε το 1879 και φορά πράσινα και άσπρα έχει έδρα το Kybunpark (20.000 θεατών). Προπονητής της είναι ο Γερμανός Πέτερ Τσάιντλερ και στο ρόστερ της υπάρχει και ο 18χρονος ελληνικής κατατωγής (αλλά διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ελβετίας) στόπερ Λεωνίδας Στεργίου.

Η Σεντ Γκάλεν δεν έχει ποτέ τεθεί αντιμέτωπη με ελληνική ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης. Συνολικά σε 29 εμφανίσεις σε αυτά μετρά 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ