aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε συνταγή… Άγιαξ για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Με συνταγή… Άγιαξ για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Να αφήσει οριστικά πίσω τον αποκλεισμό από το Champions League και να πάρει από τώρα τη… μισή πρόκριση στους ομίλους του Europa θέλει ο ΠΑΟΚ, στο σημερινό πρώτο ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι δύο εμφανίσεις κόντρα στον Άγιαξ -παρά τον αποκλεισμό- έχουν επιβεβαιώσει πολλές από τις αρετές του συνόλου του Άμπελ Φερέιρα.

Αυτές τις αρετές θέλει να δει και σήμερα (22:00, Cosmote Sport 1) ο Πορτογάλος τεχνικός, ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μιας καλής ευρωπαϊκής πορείας.

Ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τις αμυντικές αδυναμίας των Σλοβάκων –ιδιαίτερα στις πτέρυγες- ενώ έχουν επικεντρωθεί και τα στημένα, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Στις εκτελέσεις, μάλιστα, έχει αναπτυχθεί ειδικό πλάνο, που έχουν δουλέψει οι παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις.

Η πιθανή 11άδα για το παιχνίδι στη Σλοβακία –σε διάταξη 4-2-3-1 είναι η εξής: Πασχαλάκης –Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης-Εσίτι, Ελ Καντορί – Ζαμπά, Πέλκας, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ