aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με στόχο το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Η κατάληψη της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στο 4-1 επί της ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15).

Παράλληλα, θέλουν να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο Ηράκλειο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η οποία στοίχισε σημαντικά στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με κάποιες αλλαγές τους «ερυθρόλευκους» σε σχέση με το μεσοβδόμαδο ματς με την Ντιναμό στο Κίεβο.

Συγκεκριμένα, ο Σα θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Κούτρης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Χασάν και ο Σολδάνο θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί, οι τραυματίες Ζιλ Ντίας, Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς και ο τιμωρημένος Σισέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ