aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε σούπερ Μασούρα, μεγάλο διπλό ο Πανιώνιος στα Πηγάδια!

Με σούπερ Μασούρα, μεγάλο διπλό ο Πανιώνιος στα Πηγάδια!

Με τον Γιώργο Μασούρα, να έχει εκτοξευτεί ψυχολογικά μετά την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και με τον Ουρουγουανό Πίρις, να καλύπτει επάξια το κενό του Κόρμπου, ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη 1-0 στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Οι Θρακιώτες δεν μπόρεσαν έτσι να πραγματοποιήσουν το ρεκόρ συγκομιδής για τις 10 πρώτες αγωνιστικές που θα δημιουργούσαν με τρίποντο. 

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του Πανιωνίου με δημιουργία στη φάση του 20’ για τον Τσιλούλη, δοκάρι στο 27’ και το γκολ στο 36΄ μετά την κούρσα του Τσιλούλη που είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος. Οι Ακρίτες μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν μεγάλη φάση στο 11’ με τον Καντά για ν’ ανοίξει το σκορ, όμως στο υπόλοιπο ματς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει.

Ο Ράσταβατς δεν γιόρτασε με νίκη το 40ο του ματς στον πάγκο της Ξάνθης, που έπαιξε με 10 στα τελευταία 12’ συν τις καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Αλμέιδα. Στον μεγάλο απόντα, Παναγιώτη Κόρμπο, αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας, που ήταν σαφώς “απογειωμένος” από την κλήση του στην Εθνική και έκανε ένα εξαιρετικό ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ