aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με σόου Τόνσο την πρωτιά ο Ατρόμητος!

Η ήττα από την Καλλιθέα αποτέλεσε καλό μάθημα για τον Ατρόμητο και έτσι δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης από τον Πανθρακικό, στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, όπως το χαρακτήρισε ο προπονητής των «κυανολεύκων», Γιώργος Κορακάκης.

Οι Περιστεριώτες πατώντας το… γκάζι από την αρχή της αναμέτρησης στην Κομοτηνή, έβαλε τους γηπεδούχους στην περιοχή τους και το γκολ που θα άνοιγε το δρόμο της νίκης και κατ’ επέκταση της πρόκρισης φαινόταν θέμα χρόνου. Έτσι κι έγινε, όταν στο 11′ ο Τόνσο με ωραία ατομική προσπάθεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Ο Ατρόμητος πολύ γρήγορα κλείδωσε τη νίκη-πρόκριση, όταν στο 14′ ο Μπαστακός πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, η άμυνα των γηπεδούχων δεν κατάφερε να απομακρύνει και εκείνος με δυνατό βολέ με το αριστερό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το… κερασάκι στην τούρτα πέτυχε και πάλι ο Τόνσο με το πιο εντυπωσιακό γκολ του αγώνα. Στο 53′ ο Αργεντινός ξεκινώντας μια προσπάθεια από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 3-0. Ωστόσο, στον Ατρόμητο μπορεί να ικανοποιήθηκαν για την πρόκριση και με την 1η θέση, ωστόσο τα… χαμόγελα πάγωσαν, καθώς ο Ούμπιντες στο 30′ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και είναι ακόμα άγνωστο το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-5
(84’ Τοπάλι – 15’, 73’ Ρόσα, 21’, 27’ Μαρκόφσκι, 39’ Κλέσιο)

Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-3
(11’, 53’ Τόνσο, 14’ Μπαστακός)

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. Ατρόμητος 6 (4-1)
2. Παναιτωλικός 6 (6-2)
3. Πανθρακικός 3 (3-4)
4. Καλλιθέα 3 (2-8)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ