aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε ψυχολογία στα ύψη, πάει για το δύο στα δύο η ΑΕΚ

Με ψυχολογία στα ύψη, πάει για το δύο στα δύο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά στα play off του πρωταθλήματος με το διπλό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και… αμέσως έφερε τα πάνω κάτω στη βαθμολογία.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του, το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο σήμερα στο ΟΑΚΑ (18.15 ΣΠΟΡ FM 94,6 Νοvasports 2) είναι καθοριστικό, αφού η Ένωση με συνδυασμό αποτελέσματος στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπορεί να ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Ο Ισπανός τεχνικός κρατάει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τα πρόσωπα, Η αλλά και την διάταξη με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του, ενώ τα προβλήματα δεν λείπουν με τους Μάνταλο και Γαλανόπουλο να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν οι δύο παίκτες να προστατευτούν.

Από εκεί και πέρα, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίντσκι, Ντίντακ στην άμυνα, ενώ ο Σιμόνες με τους Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς στα χαφ. Τις θέσεις στα άκρα θα διεκδικήσουν οι Πατίτο, Βάργκας και Λάζαρος, ενώ στην κορυφή θα είναι ή ο Αλμέιδα ή ο Αραούχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ