aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε... μάγια του Λιβάγια ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ!

Με… μάγια του Λιβάγια ξανά στην κορυφή η ΑΕΚ!

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας έμεινε η ΑΕΚ! Με τον Μάρκο Λιβάγια να διώχνει με δύο γκολ το άγχος, η Ένωση έφτασε στο 3-0 επί του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την απώλεια του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ο Κροάτης επιθετικός έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά ανοίγοντας το σκορ σε κρίσιμο σημείο 39’. Λίγο μετά τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο (49’) ο Λιβάγια με δεύτερο γκολ «καθάρισε» το τρίποντο και στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για την ομάδα του Χιμένεθ (δεν ήταν στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες και πέτυχαν και τρίτο γκολ με κεφαλιά του Μπακασέτα ύστερα από ασίστ του Λόπες στο 63’. Στο 79’ είχε δοκάρι ο Κονέ.

Έτσι, η ΑΕΚ έφτασε τους 24 βαθμούς και ανέβηκε μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο -1 ο Ολυμπιακός και στο -2 ο ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (46’ Λαμπρόπουλος), Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Λόπες, Λάζαρος, Μπακασέτας (76’ Κονέ), Λιβάγια (71΄Γιακουμάκης)

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάμου, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Πατράλης (64’ Παπανικολάου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα, Ενσικουλού (67’ Μπούτνικ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ