aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με Κόντε ΠΑΣ και πλέι-οφ!

«Ζωήρεψαν» και πάλι οι πιθανότητες του ΠΑΣ για είσοδο στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Πετράκη έχοντας ξανά πρωταγωνιστική τον Κόντε επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 κόντρα στην Κέρκυρα στους Ζωσιμάδες.

Ο Ισπανός σημείωσε το πέμπτο του γκολ στα τέσσερα ματς, ευστοχώντας από την «άσπρη βούλα» στο 18ο λεπτό ύστερα από χέρι του Ντιμιτρόφσκι.

Έτσι, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τους 31 βαθμούς, ανέβηκε στην 6η θέση και μείωσε στους 2 την απόστασή του από την πρώτη πεντάδα. Στον αντίποδα, οι «Φαίακες», που φοβήθηκαν αρκετά το παιχνίδι και δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους, έμειναν στην 11η με 22.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο (79′ Κοροβέσης), Μπέριος, Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Βιντάλ (74′ Γιάκος), Κόντε, Κοζορώνης (90’ Σκόνδρας)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Γαρουφαλιάς, Μαμπουλού, Μπουκουβάλας

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (83’ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74′ Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64’ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Ντιόγκο, Γεωργίου, Αντιλέχου

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

Γήπεδο: Ζωσιμάδες

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ