aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΜε γκολ του Μανθάτη νίκησε και την Σπάρτη ο Ολυμπιακός

Με γκολ του Μανθάτη νίκησε και την Σπάρτη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Μανθάτη στο 66’ πέρασε από την έδρα της Σπάρτης κάνοντας το 3Χ3 στον δεύτερο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Σπάρτη που ήθελε μόνο τη νίκη για να προκριθεί δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μελίσσα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με δύο μακρινά σουτ από τον Ηλιόπουλο και Παπαχρήστο, δίχως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Χουτεσιώτης.

Η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του Πάολο Μπέντο έγινε στο 37’ με τον Καμπιάσο να στρώνει ωραία στον Ντε Λα Μπέγια και ο Ισπανός με δυνατό σουτ να υποχρεώνει τον Μελισσά σε μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Δύο λεπτά μετά, ο Καμπιάσο βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αργεντινός έκανε κακό κοντρόλ και δεν κατάφερε να πλασάρει τον Μελίσσα.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το ίδιο τέμπο, αλλά η είσοδος του Μανθάτη στο 55’ έδωσε νέα πνοή στους Πειραιώτες.

Ότι δεν κατάφερε ο Ανδρούτσος στο 64’, το κατάφερε ο Μανθάτης δύο λεπτά αργότερα. Ο Πάρντο γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο νεαρός παίκτης των «ερυθρόλευκων» με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός κράτησε με ευκολία το προβάδισμά του και το 0-1 έμεινε μέχτι το τέλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς (67’ Παναγιώτου), Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Μπανούσης, Ηλιόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς (70’ Αρσενίεβιτς), Βελλίνης (80’ Χαδιάρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάολο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Ρέτσος (79’ Βούρος), Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια (75’ Τσιμίκας), Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Πάρντο, Τσόρι, Μάριν (56’ Μανθάτης), Ανδρούτσος

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Χανιά – Πλατανιάς 1-2 (4΄ Ντιλαβέρ αυτογκόλ – 24’ Γιακουμάκης, 27’Ντίνας)

Σπάρτη – Ολυμπιακός 0-1 (66΄Μανθάτης)

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 9 (8-0)

Πλατανιάς 6 (3-4)

Σπάρτη 3 (4-2)

Χανιά 0 (1-10)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ