aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Με… φόρα από τα Γιάννενα η ΑΕΚ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο 2019 η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 4-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα την προηγούμενη εβδομάδα.

Σήμερα η «Ένωση» φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1), έχοντας ως στόχο να δώσει συνέχεια σε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση στους «Ζωσιμάδες».

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ψάχνουν μόνο τη νίκη, αλλά θέλουν να παίξουν και ωραίο ποδόσφαιρο μπροστά στον κόσμο τους, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί μετά το μπάσκετ (τον αγώνα με το Περιστέρι που αναβλήθηκε) στο ΟΑΚΑ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, εκείνο που προκύπτει είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Άλεφ και ο Κρίστιτσιτς, με τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μπογέ και ο Μπακασέτας, με τον Πόνσε στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ