aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΜε εντολή Σαββίδη κλήθηκε σε απολογία ο Λέοβατς

Με εντολή Σαββίδη κλήθηκε σε απολογία ο Λέοβατς

Στα άκρα φαίνεται πως φτάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις σχέσεις της με τον Μαρίν Λέοβατς, έπειτα από τις δηλώσεις του Κροάτη αμυντικού στην πατρίδα του με την οποία δυσφήμισε την ομάδα του στο εξωτερικό.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Γιώργος Σαββίδης πρότεινε στο Δ.Σ. του συλλόγου να κληθεί σε απολογία ο διεθνής άσος, μία απόφαση που υιοθετήθηκε ομόφωνα από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Για την ιστορία, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και αποκάλυψε πως ο Λέοβατς του είπε πως δεν αντέχει την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, εκείνος ανέφερε στην πατρίδα του: «Είναι ανόητο να μιλάμε για το πόση πίεση έχω παίζοντας στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζομαι εδώ και 2,5 σεζόν και αγωνιζόμουν καλά. Γιατί επομένως ξαφνικά να μη νιώθω καλά; Αυτό δεν βγάζει νόημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, συχνά γράφουν διάφορα πράγματα».

Παράλληλα, ο Μαρίν Λέοβατς ενημερώθηκε πως από εδώ και στο εξής θα προπονείται μόνος του, μέχρι να αποφασιστεί η τιμωρία που θα επιβληθεί στον παίκτη μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ